Vélemények

Az angelikafű, vagy más néven angyalgyökér az idei nyár egyik szenzációja a fogyókúrázók számára. Végre itt a nyár, a jó idő, na és persze a várva - várt strandszezon.

Vélemények

Gregor Bernadett véleménye

- Jól érzem magam a bőrömben! Igazából sosem voltam túlsúlyos, bár év elején volt rajtam felesleg. Emiatt nem éreztem komfortosan magam! Sok fogyasztószert kipróbáltam már, de ez a kapszula vált be eddig a legjobban. Nem érzem magam éhesnek tőle, és már napok múlva látszott is az eredménye - árulta el a Ripostnak Gregor Bernadett, aki hozzátette: 4-5 kilótól szabadult meg az angelikafű tartalmú tabletta segítségével, és ha leállna a szerrel, annak beláthatatlan következményei lennének.
 

Az Angelika fű hatása

Az angelikafű fogyasztásának köszönhetően anélkül szabadulhatunk meg a felesleges kilóktól, hogy bármilyen kemény, önsanyargató diétába kezdenénk. Így a nyár minden előnyét felszabadultan kihasználhatjuk, hiszen a rég várt bikini is előkerülhet a fiókból. Az egészséges élethez nem csupán a tökéletes alak párosul, hanem a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás is. Az emberek többsége viszont nem szeret, vagy egyszerűen csak nincsen ideje sportolni. Valljuk be a nap végére már nem mindenki érez magában annyi erőt, hogy ellátogasson egy edzőterembe és még egy fárasztó edzésen is részt vegyek. Ezeknek az embereknek fejlesztették ki a jobbnál jobb súlycsökkentő termékeket. A testsúlycsökkentő program támogatására és Gregor Bernadett ajánlásával ma már mi is fogyaszthatjuk az Angellica+4 - et, amelynek segítségével visszanyerhetjük álom alakunkat és az egészségünket is támogathatjuk. Gregor Bernadett az Angellica+4-nek köszönhetően bátran meri vállalni életkorát is, hiszen bomba formában van.

Az angyalgyökér hiánytünetei és mellékhatásai

A gyógynövény hiánytünetei nem ismertek, viszont van néhány fontos tudnivaló, amelyre mindenképpen oda kell figyelni a szedésénél. Előforduló mellékhatások lehetnek a gyenge szédülő hatás, a napérzékenység, fényérzékenység és a vérhígulás is. A növény fogyasztása előtt mindenképpen kérjük ki az orvosunk és a gyógyszerészünk véleményét, hiszen az angyalgyökér néhány gyógyszerrel kölcsönhatásba léphet, hatásait felerősítheti. A terhesség alatti fogyasztása nem ajánlott. Fogyasztható és használata egyaránt ajánlott nők és férfiak számára is.

Termesztése

A növényt novemberben vetik el, majd az áprilisi - májusi palántákat tovább szaporítják és állandó helyre ültetik kb. 60-70 cm-es sortávolságra. A gyökerét ősszel még a fagymentes időben kell kiszedni, amelyet arasznyi darabokra vágva, szellős helyen száríthatjuk. Feldolgozni kesztyűben érdemes, hiszen az érzékenyebb bőrűek bőrét sértheti, felhólyagosíthatja.  A növény minden része fogyasztható, íze a zelleréhez hasonló. Az angyalgyökeret az északi országokban, többek között Németországban is gyakran fogyasztják főzeléknek elkészítve és salátaként is, a szárát pedig cukorban főzve kandírozzák és tápszerként fogyasztják. Aromás illatának és kesernyés ízének köszönhetően likőrök és gyomorkeserűk készítéséhez is felhasználják alapanyagként.

Tárolása

Mivel az angyalgyökér a kártevők egyik kedvelt eledele, így érdemes jól zárható helyen, vagy edényben tárolni.

Angelika fű termékek

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!