AZ ANGELLICA+4 -ET ALKOTÓ GYÓGYNÖVÉNYEK:

Atáplálék-kiegészítő fő összetevői a Guggul kivonat, a Gymnema sylvestre kivonat, a Fucus vericulosus kivonat, a Bitter Orange kivonat, és az Angelica sinensis kivonat.

Az Angellica+4 -et alkotó gyógynövények:

A következőkben részletesen fejtjük ki, melyik gyógynövény, milyen hatással képes támogatni a fogyókúrás folyamatokat az Angellica +4 terméknél.

- Angelica Sinensis: A kínai angyalgyökér pozitív hatással van a zsírszintézisre, támogatja az emésztést, amelynek köszönhetően felgyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből, és megszűnteti a kellemetlen puffadást. Antioxidáns hatásainak köszönhetően pedig védi a sejteket az oxidatív károsodás ellen. 

- Commiphora Mukul: Az Észak - Indiában őshonos növényt más néven guggulnak nevezik. Elősegíti a testsúlycsökkentést, hiszen pozitív hatással van a zsíranyagcserére. Az egészséges életmód eléréséhez pedig segít a normál vércukorszint és koleszterinszint fenntartásában. Erős antioxidáns, amely támogatja az immunrendszert és a bőr változásaira is megoldást kínál, amely egy nagyobb fogyás után elengedhetetlen. 

Gymnema Sylvestre: Ez a Dél - Indiában őshonos növény több oldalról is képes támogatni a súlyvesztést. Csökkenti az étvágyat, normalizálja a szénhidrátok felszívódását. Támogatja a szénhidrát anyagcserét és a normál vércukorszint kialakítását. 

- Fucus Vesiculosus (barna alga): Növeli a teltségérzetet, amelynek hatására mérsékli az energia bevitelt. Magas rost tartalmának köszönhetően segíti az emésztést, és fokozza az anyagcserét

Bitter Orange: A Sevillai Narancs néven is ismert növény támogatja a súlycsökkenést és az egészséges zsírszövet egyensúlyának fenntartását. Gyorsítja az anyagcserét, és képes megszűntetni a diéta okozta fáradtság érzetet. Továbbá méregtelenítő hatással is rendelkezik. 

Mindenkinek sikeres fogyást kívánunk Angellica +4 kapszula segítségével!

Angelika fű termékek

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 3390 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!